29 Οκτ 2010

Γιούχαραν Παπανδρέου, Βενιζέλο Καστανίδη

Του ΜΙΧΑΗΛ ΛΙΑΠΗ

Με εορταστικά… γιουχαρίσματα υποδέχτηκαν πολίτες την κυβέρνηση κατά την στιγμή της προσέλευσής της στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου. 

Ο συγκεντρωμένος κόσμος αποδοκίμασε τον Πρωθυπουργό της χώρας, Γεώργιο Παπανδρέου, τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη.Τα εορταστικά πνεύματα, ήρθαν να κατευνάσουν οι... ψυχραιμότεροι υποστηρικτές- παρατρεχάμενοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έσπρωξαν και μάλιστα έριξαν και από τις κεντρικές σκάλες του Ι.Ν. έναν άνθρωπο που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί.
Χαρακτηριστική είναι η φράση ενός αστυνομικού με πολιτικά όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη «φώναξε ένας ή μάλλον ούτε κάν πρόλαβε να φωνάξει, Γιώργο τα έκανες μούσκεμα, και τον… απομακρύναμε τον άνθρωπο. Μπατσόκ… δεν κινείται τίποτα».
Ακόμα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων εξέφρασε την πρόθεση να διαμαρτυρηθεί στον κ. Παπανδρέου επειδή όπως είπαν τους έκοψε την σύνταξη. Τέλος αν και τα τηλεοπτικά συνεργεία των λεγόμενων μεγάλων αθηναϊκών τηλεοπτικών καναλιών συνέλαβαν με τον φακό τους τα «σκηνικά», αμφίβολο είναι το γεγονός κατά πόσο αυτές θα προβληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου