21 Οκτ 2010

Βέροια: Έκλεβαν φορτηγά κατόπιν... παραγγελίας και τα κομμάτιαζαν σε ανταλλακτικά

Συμμορία έκλεβε φορτηγά, τα έκανε κομμάτια και τα πουλούσε για ανταλλακτικά. Τα μέλη της συμμορίας στην οποία συμμετείχαν και αθίγγανοι, δρούσε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα φορτηγά τα μετέφεραν σε γνωστό συνεργείο μεγάλων οχημάτων στη Βέροια, όπου τα διέλυαν. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι...  ...οι κλοπές των φορτηγών γίνονταν κατόπιν… παραγγελίας!
 

Ιδιοκτήτες μεγάλων οχημάτων – φορτηγατζήδες κυρίως – πήγαιναν τα αυτοκίνητά τους στο συνεργείο για επισκευές. Το συνεργείο αναλάμβανε όχι μόνο την εργασία επισκευής, αλλά και τα απαιτούμενα ανταλλακτικά.
 

Οι ιδιοκτήτες παραλάμβαναν επισκευασμένα τα αυτοκίνητά τους χωρίς να γνωρίζουν ότι τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από άλλα οχήματα τα οποία κλάπηκαν και στη συνέχεια κομματιάστηκαν.

Σε έφοδο που έγινε από αστυνομικούς της Α.Δ. Ημαθίας, διαπιστώθηκε ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο χώρο του συνεργείου τρία φορτηγά τα οποία είχαν κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη και τα μέλη της συμμορίας ετοιμάζονταν να τα κομματιάσουν. Ειδοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες τους οι οποίοι και τα παρέλαβαν.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Μακεδονικό Δίκτυο – Verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου