20 Οκτ 2010

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ;

Ανακαλύφθηκε η κιβωτός του Νόα; Και βρίσκετε ακόμα στην Τουρκία! Το 1959 ο τούρκος λοχαγός Llhan Durupina μετά απο εξέταση φωτογραφιών εντόπισε ένα παράξενο σχήμα το οποίο έμοιαζε με πλοίο και βρισκόταν στην σύνορα τουρκίας ιράν σε ύψος 6300 πόδια. Για να μην προβεί σε βιαστικά συμπεράσματα έστειλε τις... φωτογραφίες στον ειδικό Dr. Brandenburger απο το Οχάιο των ΗΠΑ. Το 60 μετά απο μια δημοσίευση σε ένα περιοδικό ο Durupina πήγε και έκανε μερικές ανασκαφές αλλά δεν βρήκε τίποτα, έτσι τα ΜΜΕ ξέχασαν την ιστορία,

Το 1977 ο Ron Wyatt πήγε στο σημείο και ζήτησε άδεια για να εξετάσει το έβρημα καλύτερα, έγινε δεκτή και ο ίδιος κατέληξε στο συμπέρασμα οτι όντως αυτήν είναι η κιβωτός του Νόα, παραθέτωντας τα παρακάτω στοιχεία,

Οπτικά στοιχεία

Το συνολικό μήκος του εμβρήματος είναι 515 πόδια, ή 300 Αιγυπτιακές πτηχές ακριβώς. Το μέσο πλάτος είναι 50 πτηχές. Αυτά είναι τα μεγέθοι που αναφέρονται στην βίβλο.

Αποτελέσματα απο το Γέωρανταρ

Τα οποία δείχνουν οτι υπήρχε όντως ξύλο εκεί πριν μετατραπεί σε πετρώματα μετά απο την πάροδο του χρόνου

Τα αντικείμενα που ανασύρθηκαν

Το σημαντικότερο ένα κομάτι κονταριού το οποίο ήταν κολιμένο με οργανική κόλα,

Και επίσης μια ένωση ξύλου η οποία γινόταν με περίεργο τρόπο εκείνα τα χρόνια τοποθετώντας το ένα μέσα στο άλλο και ενώνοντας τα με ένα κομμάτι μετάλου το οποίο αποτελούταν απο σίδηρο (8.38%), αλουμίνιο (8.35%) και τιτάνιο (1.59%).

Επίσης βρέθηκαν μεγάλες πέτρες με τρύπες λαξευμένες όχι φυσικές και αυτό μας δείχνει οτι χρησιμοποίησαν την τεχνική εκείνου του καιρού για να ισσοροπούν το βάρος στα πλοία το οποίο συχνά βρισκόταν είτε στο μπροστά μέρος του πλοίου είτε στο πίσω.


noa evrima.JPG
noah111.jpg
noah1.ab.jpg
noah.rivets.jpg

e-protasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου